اشتراک

بوتیک مکعب

کارفرما: سعید کاکاوند

محل پروژه: ایران – قزوین

دسته بندی: داخلی/تجاری

وضیعت: طراحی

مساحت: 200 متر مربع

سال طراحی: 1396

تیم:

طراح: مرتضی علی نیا مقدم – حمید بابایی

مدلینگ: مرضیه گلشاهی

رندرینگ: مرضیه گلشاهی

پوست پروداکشن: بهاره شیسی

ارایه: اندیشه اسکویی

 

توضیح پروژه

پروژه بازسازی فضای فروشگاهی است که حدودا 200 متر مربع مساحت داشت و دارای یک نیم طبقه (بالکن) بود. کارفرما نیازمند فضایی برای قرارگیری اجناس مردانه، زنانه و بچه گانه بود. با توجه به هندسه پروژه، سازماندهی فضایی به گونه ای شکل گرفت که قسمت جلوی فروشگاه بعنوان محل قرارگیری اجناس مردانه ، در انتهای پروژه که زیر بالکن واقع شده بود اجناس بچه گانه و بالکن بالا به اجناس زنانه اختصاص یافت. با توجه به این سازماندهی نیاز کارفرما مبنی بر قرارگیری فضا های مجزا برای اجناس مختلف شکل گرفت. برای ایجاد اتمسفر جدید، پروژه در دو لایه تعریف شد، سطح روی دیوار و سقف و سطح زیرین آنها که با برش دادن نمایان می شود. به گونه ای که با برش سقف و دیوار فضایی برای قرارگیری لباس ها و اجناس شکل گرفت. لباس هایی که نیازمند رگال (آویزان شدن) بود.

داخل حجمی که از سقف به سمت زمین و یا برعکس معلق بود شکل گرفت. اجناسی که نیازمند طبقه بندی بود نیز در داخل دیوارها قرار گرفت. با برش سقف و دیوار امکان اضافه شدن لایه دوم پروژه حاصل شد. این لایه پس از برش دیوار و سقف به صورت الوار های چوبی خود را نمایان کرد. این استراتژی باعث ایجاد پروژه ای در دو لایه (سطح) می شود که با قرارگیری در کنار هم، دیالوگی بین این دو سطح ایجاد می شود. این دیالوگ در فرم و متریال خود را نمایان می کند. همچنین نمای پروژه نیز بر اساس همین استراتژی دو لایه بودن شکل گرفت که ترکیبی از متریال و سطوح را به وجود آورد.