اشتراک

آپارتمان شماره 5

کارفرما: محمد مهدی آبادی

محل پروژه: ایران – قزوین

دسته بندی: مسکونی

وضیعت: طراحی

مساحت: 800 متر مربع

سال طراحی: 1396

تیم:

طراح: مرتضی علی نیا مقدم – حمید بابایی

مدلینگ و رندرینگ: مرضیه گلشاهی

پوست پروداکشن: بهاره شیسی

ارایه: اندیشه اسکویی

توضیح پروژه

معمولا آپارتمان های مسکونی که دارای پلان های تیپ در طبقات هستند نمایی یکسان و معمولی دارند ، برای ایجاد حرکت و پویایی در نما باید توجه به پلان های داخلی و اتفاقات درونی بنا ، جدار بیرونی را طراحی کرد.

در این پروژه سعی بر آن شد تا با استفاده از جابه‌جایی تراس ها و تغییر در ابعاد آنها پویایی و حرکت را در نما ایجاد کنیم. بدین منظور استراتژی در نما انتخاب شد که با استفاده از یک شکاف پیوسته که از بالا تا پایین ساختمان را در بر می‌گیرد ، نما به دو قسمت تقسیم شود.

این حرکت پیوسته با جابه‌جایی تراس ها در طبقات شکل گرفت. یک قسمت نما با توجه به پلان داخلی به فضای آشپزخانه اختصاص یافت که بازشوهای آن نیز با توجه به فضای داخلی طراحی شد و قسمت دیگر نما به فضای پذیرایی اختصاص یافت که بازشوهای آن بزرگتر شکل گرفت.

در نهایت متریال آجر برای پیوستگی کلی نما انتخاب شد و داخل شکاف شکل گرفته به رنگ آبی فیروزه‌ای در آمد تا بتواند ارتباطی با زمینه‌ی تاریخی و گذشته ساختمان‌های ایرانی داشته باشد.